psichologijos būrelis

Kovas – sąmoningumo didinimo mėnuo „Be patyčių”, tad mūsų mokyklos psichologijos būrelis įvairiais būdais priminė bendruomenei, kaip gera kartu veikti, kai esame draugiški. Pirmiausia puošėme Dėkingumo medį: prisiminėme, kas mums ką gero yra padaręs, ir dėkojome jiems viešai parašydami „ačiū” ant medžio lapų. Šis ypatingas skirtingų lapų medis sužaliavo per kelias savaites.
Kovo 21-ąją kvietėme visus švęsti Tarptautinę miego dieną. Tądien mokėmės per pertraukas gerai pailsėti, kalbėjome apie miego ir poilsio svarbą mūsų savijautai. Juk gerai pailsėję būname vieni su kitais draugiškesni ir kantresni. Apsivilkę pižamas jautėmės labai patogiai, tačiau nepraleidome progos paminėti ir Pasaulinę Dauno sindromo dieną. Mūvėdami skirtingas kojines parodėme, jog suprantame ir priimame Dauno sindromą turinčius asmenis, „saulės vaikus”. Mūsų skirtumuose – mūsų stiprybė.
Taip pat šį mėnesį norėjome padėkoti mokytojams už jų atsidavimą mokiniams ir bendruomenėje palaikomus gražius santykius. Jiems rašėme gražius žodžius ir vaišinome kava.
Mėnesį užbaigėme Draugystės diskoteka, kur visi pradinių klasių mokiniai kartu linksminosi, džiaugėsi vieni kitų draugija ir išliejo visą susikaupusią energiją šokdami. Buvo taip smagu, kad reikės pakartoti.
 
Labai kviečiame nuolatos dėkoti, džiaugtis draugyste, vertinti skirtumus, kartu linksmintis ir išlaikyti gražius tarpusavio santykius.
kovas4 (3)
kovas2(1)
kovas11