IR AŠ VISA TENAI…

 

IR AŠ VISA TENAI…

„Kiekvieną rytą mano nubudimas gražus kaip pasaka. Ir aš nebegaliu žinot, iš kur dangaus šviesos tiek imas, iš kur tiek saulėj aukso spindulių“ (V. Mačernis).

  1. Janulevičienė

 

„Gyventi čia, kasdien, kai pilkai lyja, ar miglos kyla, o kartais į akvarelių jūrą leidžiasi saulė. Čia – kur paprastame žvyrkalnyje sudėta daugelio metų istorija ir plevenantis aguonos žiedas pasakoja ne tik legendas… dabar – kai stabtelėti negali, ir visko reikia vis greičiau ir daugiau. Dabar, kaip ir kadais buvo žiema ir vasara, valgis ir apavas – kartu su savita kasdienybės filosofija. Dabar – kai aiškūs kontūrai tirpsta reikia tik vienos minutės pastebėti šviesos žaismą, vaidus ir spalvas. Kasdienybė yra čia ir dabar, stebinanti savo detalėmis. Čia ir dabar – nepakartojami saulėtekiai ir saulėlydžiai, čia ir dabar – toks spalvotas ir gražus gyvenimas. Kartais jis būna panašus į teatrą, kartais į spalvomis žaižaruojantį paveikslą. Viskas vyksta Čia ir Dabar“.

  1. Gustytė-Ivinskienė

 

Visą vasario mėnesį Telšių švietimo centre veiks Varnių Motiejaus Valančiaus gimnazijos moksleivių tėvų D. Janulevičienės ir J. Gustytės-Ivinskienės fotografijos paroda „Ir aš visa tenai“. Rengėja – Varnių Motiejaus Valančiaus gimnazijos dailės mokytoja metodininkė A. Kačinauskienė.