Gegužės mėn. pradžioje Viekšniuose (Mažeikių raj.) įvyko mūsų Žemaitijos šaulių 8 rinktinės jaunųjų šaulių žaidynių II dalis.

Primenu, kad I dalis vyko kariniame poligone, kur vyresnis jaunimas varžėsi MK ginklo rungtyje ir mūsų Motiejaus Valančiaus gimnazijos būrio komanda Živilė V., Mantas B., Danielius A. ir Gabija D. užėmė I vietą.
Viekšniuose jaunieji šauliai varžėsi dar keturiose rungtyse. Šaudyme iš pneumatinio šautuvo mūsų jaunesnioji komanda Tomas B., Laurynas S., Aistė J. ir Toma Z. buvo taikliausia ir užėmė I vietą. Biatlono varžybose abiejose amžiaus grupėse taip pat laimėjo mūsų kuopos jaunieji šauliai: Toma Z. ir Gabrielius V. jaunesniųjų grupėje ir Živilė V. kartu su Mantu B. vyresniųjų grupėje. Truputį nepasisekė kliūčių ruože, kur nusileidome Tryškių būrio komandai ir būrio rikiuotės konkurse, kur nusileidome Telšių būrio komandoms ir užėmėme II vietas.
Susumavus visus varžybų rezultatus III vietą užėmė Mažeikių „Gabijos”, antrąją Tryškių, o nugalėtojai – Varnių Motiejaus Valančiaus būrio jaunųjų šaulių komanda.
Sveikiname mūsų jaunimą puikiai pasirodžius rinktinės žaidynėse ir tikėsimės sėkmingo jų pasirodymo LŠS organizuojamose respublikinėse finalinėse varžybose Palangoje.

IMG_3418

IMG_3632

IMG_3621

IMG_3596

Varnių 804 kuopos vadas
Motiejaus Valančiaus gimnazijos kūno kultūros mokytojas
Saulius Jogminas